Du är här:Start > Barn & Unga


Equmenia Ansgarskyrkan Västerås bedriver verksamhet för barn och unga. Det ska vara en trygg plats där unga människor får möjlighet att växa. Våra ledord i föreningen är tro, hopp och kärlek. Vi är en del av Equmenia som är Equmeniakyrkans ungdomsorganisation. 

Kallelse till Equmenia Ansgarskyrkan Västerås årsmöte

Föreningens årsmöte kommer att hållas den 14 februari kl 18:00 i Ansgarsgården. Alla medlemmar, ledare och deltagare är välkomna att medverka på mötet. Temat för årets årsmöte är "Alla hjärtans dag". 

På årsmötet bestämmer vi bl.a vilka som sitter i styrelsen under de kommande året, beslutar om budgeten och behandlar de motioner som kommit in. Det kommer att serveras mat kl 18:00. Mötet börjar efter det. Utskrivna årsmöteshandlingar finns att tillgå från den 7 feb i Navet, Ansgarskyrkan. Vill du få de skickade till dig eller via mejl kontaktar du ordförande Elisabeth Wolff via equmenia@ansgars.se.

Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast fredag den 24 januari. Vill du ha mat så krävs anmälan. Meddela Linnéa Hjelmstedt att du vill komma och om du har eventuella allergier. 

Vår verksamhet

I Equmenia Ansgarkyrkan finns det scouter, tonår, söndagsskola och konfirmation. Läs mer om detta i flikarna till höger. Har du en idé eller en verksamhet du saknar eller skulle vilja starta, tveka inte att höra av dig.

I Equmenia Ansgarskyrkan så jobbar vi efter en vision och längtan. Vi vill kunna bedriva verksamhet där alla barn, unga och ledare i föreningen ska kunna vistas i gemenskaper där tro, hopp och kärlek gror. 
Alla är välkommen att vara med i vår gemenskap i föreningen, välkommen. 
Läs mer om vår vision här: Vision

Kontakt

Ungdomsledare: Linnéa Hjelmstedt, linnea.hjelmstedt@ansgars.se, 021-14 07 09
Ordförande: Elisabeth Wolff, equmenia@ansgars.se
Kårchef scouterna: Karin Wolff, 0707274715