Du är här:Start > Barn & Unga > Konfa

Att vara tonåring är att vara på upptäcksfärd. Det handlar om att känna alla känslor och tänka alla tankar för första gången. Att lära känna sig själv och världen. Det kan vara en fantastisk resa, men det är tufft att behöva göra den själv. Därför finns Konfa i Ansgarskyrkan. Konfa är en möjlighet att utforska livet, en trygg grupp att få prata, dela, uppmuntra och inspireras i.

Konfa är för den som ska börja årskurs 8 till hösten (och för den som missade att gå förra året). Det spelar ingen roll om man tror på Gud, aldrig har satt sin fot i kyrkan eller är någonstans mittemellan. Alla är välkomna!

Konfa pågår under tre terminer. Det börjar med några träffar våren 2019 och avslutas med en konfirmationshögtid försommaren 2020.

V 26 och 27 2019 åker konfirmanderna på sommarläger i Dalarna i två veckor med ungdomar från hela Sverige, en fantastisk gemenskap och massor av roliga aktiviteter.

Välkommen att hänge med och se om det är något för dig!

För anmälan och frågor, kontakta: linnea.hjelmstedt@ansgars.se