Du är här:Start > Barkarö


Hur hittar man en god balans i livet?

Är livet precis som du skulle vilja ha det? Eller längtar du efter någon slags förändring? Du är inte ensam. Livet rullar ofta på i uppkörda hjulspår, inte sällan i ett alldeles för högt tempo. Det är sannerligen inte lätt alla gånger! Vi ska klara alla de krav vi möter på jobbet och som vi själva ställer på vårt privatliv.

Tisdagen den 2 oktober startar en kurs som behandlar dessa frågor. Kursen hjälper dig att ta tag i ditt liv och förändra det. Vad du vill förändra avgör du förstås själv. Du får verktyg för reflektion och bearbetning med hjälp av olika övningar och gruppsamtal.

Kursen har en helhetssyn på människan. Den berör både kroppen, själen och den andliga dimensionen av livet. Den tar upp livets svåra sidor men också vårt behov av humor och självdistans. Frågor som tas upp är t.ex. relationerna i våra liv, arbetslivets plats, prestation, identitet och hur man kan jobba med balans mellan de olika ingredienser som utgör livet.

Konsten att leva är vid fem kurstillfällen under hösten. Kostnad för kursen är 100:- och i det ingår ett enkelt fika. Platsen är Betel i Barkarö.

Tid: Ungefär varannan tisdag 19.00-21.00 (2/10. 9/10, 23/10, 6/11, 20/11)

Anmälan sker till Andreas Löwkvist, som är ledare för kursen, senast den 18/9. Du når honom på 021-140714 eller andreas.lowkvist@ansgars.se

Konsten att leva finns i två delar, en höstversion och en vårversion. Dessa delar kan man gå tillsammans som en helhet eller bara välja att gå en av delarna.