Du är här:Start > Björnö > Stuguthyrning

Stugor att hyra - Café Björnen, Norra Björnö

Kontakta:
Telefon sommartid när cafét är öppet: 021-14 07 02
Kyrkans expedition 021-14 07 01 eller kontakt@ansgarsforsamlingen.se.
En stuga hyrs enbart ut via Café Björnen (under säsong) eller via kyrkans expedition (vid bokning i förväg innan caféet öppnar).

Två stugor hyrs via Västerås Tourist Center, 021-39 01 00
e-post: visit@vasteras.se

De tre stugorna ligger i anslutning till Café Björnen, vackert belägen vid Mälaren.
Här finns servering, bad, kanoter, motionsspår, andakt- och
musikprogram med mera. Stugorna har rinnande vatten, köksutrustning, kokplattor, kyl och micro. Wc, dusch och bastu finns i separat länga.

Prislista 2018

Stugor:
per dygn     750:-
3 - 6 dygn   600:-
per vecka   3900:-
per dygn utöver hyrd vecka  600:-
städning      500:-
Lakan ingår ej i priset.

Ordningsregler -Stughyra

I samtliga utrymmen gäller rökförbud. I stuga nr 3 gäller även förbud mot husdjur på grund av allergirisk.  När du lämnar stugan skall den vara städad och i ordning. Utebliven eller dålig städning debiteras extra.Vill du slippa städning kan du beställa den av gårdsvärdarna (se ovan för pris).

För skada på inventarier eller byggnader gäller ersättningsskyldighet. Hyreskostnaden erläggs i förskott och som regel då nycklar erhålles eller efter annan överenskommelse.

Var noga med nycklar. Förlust av nycklar är mycket kostsamt och drabbar dig som hyr.