Du är här:Start > Björnö > Stuguthyrning

Stugor att hyra - Café Björnen, Norra Björnö

Stugorna hyrs ut när Café Björnen är öppet. mitten av juni till mitten av augusti.
Vill du boka in en stuga till nästa sommar är du välkommen att kontakta kyrkans expedition - se mer nedan, eller gå in på Booking.com - länken hittar du HÄR.

Kontakta:
Telefon sommartid när cafét är öppet: 021-14 07 02
Kyrkans expedition 021-14 07 01 eller kontakt@ansgarsforsamlingen.se.

Stugorna hyrs ut via Booking.com, via Café Björnen (under säsong) eller via kyrkans expedition (vid bokning i förväg innan caféet öppnar).
Bokningen via Booking.com hittar du HÄR

En av stugorna har ett familjesovrum med en dubbelsäng och en våningssäng. Två av stugorna har två små sovrum med våningssängar (2+2 sängar).
Stugorna har rinnande varmt och kallt vatten, köksutrustning, kokplattor, kyl, kaffebryggare och micro. Wc, dusch och bastu finns i separat länga.

De tre stugorna ligger i anslutning till Café Björnen, vackert belägen vid Mälaren.
Här finns servering, bad, kanoter, motionsspår, andakt- och
musikprogram med mera.

Prislista 2020

Stugor:
per dygn    600-800:-
per vecka   4000:- (bokas endast via telefon, ej Booking.com)
städning      500:-
Lakan och handdukar ingår ej i priset.

Ordningsregler -Stughyra

I samtliga utrymmen gäller rökförbud. I stuga nr 2 (med familjesovrummet) gäller även förbud mot husdjur.  När du lämnar stugan skall den vara städad och i ordning. Utebliven eller dålig städning debiteras extra.Vill du slippa städning kan du beställa den av gårdsvärdarna (se ovan för pris).

För skada på inventarier eller byggnader gäller ersättningsskyldighet. Hyreskostnaden erläggs i förskott och som regel då nycklar erhålles eller efter annan överenskommelse.