Du är här:Start > Björnö > Stuguthyrning

Stugor att hyra - Café Björnen, Norra Björnö

Kontakta:
Telefon sommartid när cafét är öppet: 021-14 07 02
Kyrkans expedition 021-14 07 01 eller kontakt@ansgarsforsamlingen.se.
Stugorna hyrs ut via Café Björnen (under säsong) eller via kyrkans expedition (vid bokning i förväg innan caféet öppnar).

En av stugorna har dubbelsäng och en våningssäng. Två av stugorna har två våningssängar.
Stugorna har rinnande vatten, köksutrustning, kokplattor, kyl och micro. Wc, dusch och bastu finns i separat länga.

De tre stugorna ligger i anslutning till Café Björnen, vackert belägen vid Mälaren.
Här finns servering, bad, kanoter, motionsspår, andakt- och
musikprogram med mera.

Prislista 2018/2019

Stugor:
per dygn 750:-
3 - 6 dygn 600:-
per vecka 3900:-
per dygn utöver hyrd vecka 600:-
städning 500:-
Lakan ingår ej i priset.

Ordningsregler -Stughyra

I samtliga utrymmen gäller rökförbud. I stuga nr 3 gäller även förbud mot husdjur på grund av allergirisk. När du lämnar stugan skall den vara städad och i ordning. Utebliven eller dålig städning debiteras extra.Vill du slippa städning kan du beställa den av gårdsvärdarna (se ovan för pris).

För skada på inventarier eller byggnader gäller ersättningsskyldighet. Hyreskostnaden erläggs i förskott och som regel då nycklar erhålles eller efter annan överenskommelse.