Hur hittar man balans i livet?

Är livet precis som du skulle vilja ha det? Eller längtar du efter någon slags förändring? Du är inte ensam. Livet rullar ofta på i uppkörda hjulspår, inte sällan i ett alldeles för högt tempo. Det är sannerligen inte lätt alla gånger! Hur klarar man alla de krav som ställs på en, och som vi ställer på oss själva? Vart är jag på väg med mitt liv? Vad vill jag? Hur hittar jag en balans mellan alla olika viljor?

Onsdagen den 26 september startar en kurs som behandlar dessa frågor. Kursen hjälper dig att ta tag i ditt liv och förändra det. Vad du vill förändra avgör du förstås själv. Du får verktyg för reflektion och bearbetning med hjälp av olika övningar och gruppsamtal.

Kursen har en helhetssyn på människan. Den berör både kroppen, själen och den andliga dimensionen av livet. Den tar upp livets svåra sidor men också vårt behov av humor och självdistans. Fler exempel på frågor som tas upp är relationerna i våra liv, arbetlivets plats, prestation och identitet.

Konsten att leva är vid fem kurstillfällen under hösten. Kostnad för kursen är 300:- och då ingår kvällsmat vid alla tillfällen.

Tid: Varannan onsdag 18.30-21.00 (26 sept,10 okt, 24 okt, 7 nov, 21 nov).

HÖSTENS KURS ÄR FULL och anmälan är stängd. Det blir en ny chans till våren! Det kan också finnas platser kvar till en kurs i Barkarö med samma innehåll och liknande upplägg. Den går på tisdagar och startar den 2 oktober. Läs mer här och hör av dig direkt till ledaren Andreas Löwkvist, eftersom sista anmälningsdatum har passerat.

Frågor om kursen kan ställas till Andreas Löwkvist. Du når honom på 021-140714 eller andreas.lowkvist@ansgars.se.

Konsten att leva finns i två delar, en höstversion och en vårversion. Du väljer själv om du vill gå båda delarna som en helhet (i valfri ordning) eller om du vill vara med bara en termin.