Vart är jag på väg?

Är livet precis som du skulle vilja ha det? Eller längtar du efter någon slags förändring? Du är inte ensam. Livet rullar ofta på i uppkörda hjulspår, inte sällan i ett alldeles för högt tempo. Det är sannerligen inte lätt alla gånger! Vi ska klara alla de krav vi möter på jobbet och som vi själva ställer på vårt privatliv. Onsdagen den 26 september startar nästa omgång i den populära kursen "Konsten att leva", som behandlar dessa frågor.

Kursen hjälper dig att ta tag i ditt liv och förändra det. Vad du vill förändra avgör du förstås själv. Du får verktyg för reflektion och bearbetning med hjälp av olika övningar och gruppsamtal.

Kursen har en helhetssyn på människan. Den berör både kroppen, själen och den andliga dimensionen av livet. Den tar upp livets svåra sidor men också vårt behov av humor och självdistans. Frågor som tas upp är bland annat hur vi skapar utrymme för reflektion, hur man tar hand om sin kropp, vilken makt våra tankar har över livet och hur vi kan hantera kriser och förluster.

Fakta om kursen

Konsten att leva går på onsdagar och inleds alltid med mat. Under våren är det sex kurstillfällen. Kostnad för kursen är endast ett självkostnadspris för maten.

  • Tid: Varannan onsdag 18.30-21.00 (26 sept, 10 okt, 24 okt, 7 nov och 21 nov) 2018.
  • Plats: Ansgarskyrkan, i korsningen mellan E18 och Vallbyleden (nedanför Pettersberg).
  • Kostnad: Kursen är helt kostnadsfri. Det enda man betalar är ett självkostnadspris för maten.
Den här kursen är en av två delkurser med namnet Konsten att leva. Den andra delen går på vårterminen. Man kan gå delarna i valfri ordning eller bara en av kurserna.

Anmälan och mer info

Du anmäler dig här (klicka på länken).

Frågor? Ledare för kursen är pastor Andreas Löwkvist. Du når honom på 021-140714 eller andreas.lowkvist@ansgars.se om du har frågor och vill veta mer.