Du är här:Start > Musik > Sångcompaniet

En lite lugnare variant på dagtid

Förutom vanliga Sångcompaniet på tisdagskvällarna finns det även en kör på dagtid. Det är en kör för dig som är ledig på dagarna av en eller annan anledning. Det är också en kör för dig som vill ha ett lite lugnare tempo, färre människor och en lägre ljudnivå. Till skillnad från den vanliga kören är det oftast bara körledaren Elisabeth Odebäck som spelar och inte så många andra musiker. Det är också ett begränsat antal deltagare.

Tiden är tisdagar 10.30-12.00. Dagkören har samma dagar som den andra kören. Den startar den 3 september. Terminsavgiften är 850 kr för 14 tillfällen, precis som för vanliga Sångcompaniet. Men det skiljer sig kring anmälan. För dagkören gäller inte samma prova-på-regler som för Sångcompaniet i övrigt, utan man anmäler sig för terminen i förväg, som till en vanlig studiecirkel.

Länk för anmälantill Sångcompaniet Feelgood: https://www.bilda.nu/arr/1006503/sangcompaniet-feelgood-420940

Vid frågor kan du ringa eller mejla till:

Anso Berg
Administratör