Du är här:Start > Musik > Sånglektioner

Sånglektioner

Elisabeth Odebäck har en lång erfarenhet som sångerska. Hon har sjungit tillsammans med rikskända artister i konserter och på turnéer. Hon har lett körer i över 15 år. Från och med våren 2016 leder hon Sångcompaniet inte bara i Uppsala utan även iVästerås.

Elisabeth undervisar både vuxna, ungdomar och barn. Det finns inga absoluta åldersgränser, men en rekommendation är att vara minst 11 år. Alla kan ha sin personliga anledning att vilja ta sånglektioner. Du är välkommen om du bara vill sjunga för att det är kul, men också om du exempelvis vill förbereda dig för högre studier inom sång och musik. Det är helt upp till dig!

Var och hur?

Lektionerna hålls i Ansgarskyrkan lokaler i Västerås. Både undervisningsrum, körrum och kyrksal finns tillgängliga för verksamheten, vilket ger möjlighet att utforska sin röst i olika typer av akustik.

Undervisningen är individuell, men ibland kan det finnas tillfällen att mötas i små grupper föratt få inspiration och lära av varandra.

Anmälan

Våren 2020 finns det inga lediga lektionsplatser. Men du kan skicka en intresseanmälan till Elisabeth, elisabeth@ansgars.se.