Du är här:Start > Musik > Sånglektioner

Elisabeth Odebäck har en lång erfarenhet som sångerska. Hon har sjungit tillsammans med rikskända artister i konserter och på turnéer. Hon har lett körer i över 15 år. Från och med våren 2016 leder hon Sångcompaniet inte bara i Uppsala utan även i Västerås. Nu erbjuds även sånglektioner.

För vem?

Elisabeth tar emot både vuxna, ungdomar och barn för undervisning. Det finns inga absoluta åldersgränser, men en rekommendation är att man kan börja när man är minst 11 år gammal. Alla kan ha sin personliga anledning att vilja ta sånglektioner. Du är välkommen om du bara vill sjunga för att det är kul, men också om du exempelvis vill förbereda dig för högre studier inom sång och musik. Det är helt upp till dig!

Var och hur?

Lektionerna hålls i Ansgarskyrkan lokaler i Västerås. Både undervisningsrum, körrum och kyrksal finns tillgängliga för verksamheten, vilket ger möjlighet att utforska sin röst i olika typer av akustik.

Undervisningen är individuell, men Elisabeth ser gärna att man ibland möts också i små grupper. Då får man inspiration, man lär sig av varann och får mer tid på sig.

Anmälan och avgift

Ring och prata direkt med Elisabeth och anmäl dig eller ditt barn till kölistan. Det är också direkt med henne som du bestämmer en tid som passar. Det kan väl inte bli enklare än så?

Elisabeth nås på telefon: 0703-99 36 40 eller mejl:elisabeth@ansgars.se.

Priset för vuxna är 2650 kr för 10 tillfällen á 30 minuter. För ungdomar, 11-20 år, är priset nedsatt till 1950 kr för samma tid. Det är studieförbundet Bilda som står bakom undervisningen och som svarar för fakturering.