Du är här:Start > Musik > Vox Kids

Under höstterminen tar Vox kids ett uppehåll,
men kören är tillbaka igen vårterminen 2020.

Vox Kids är en kör för barn födda 2009-2012. Kören sjunger ”sånt som är kul och som man mår bra av”. Det viktigaste är alltid sångglädjen, men kören kommer även att medverka i konserter med mera. Körledare är Ingela Johnsdotter Omnell, som har jobbat med barn och musik i hela sitt liv och som bubblar av energi för att få sprida sångglädjen vidare! Det är inga inträdesprov, men ett begränsat antal platser.

Vox Kids har intensivt roliga övningar på måndagar vid nio tillfällen per termin.

Det finns två olika grupper, på två tider:

Måndagar 17.00-17.45 (platser kvar)
Måndagar 18.00-18.45 (kan finnas enstaka plats kvar - ring).

Anmälan till: www.bilda.nu/voxkids

Frågor? Ring till studieförbundet Bilda på 019-601 53 50.

Lokalen är en trappa upp i Ansgarsgården just intill Ansgarskyrkan på Pettersbergsgatan 32. Gruppen som startar 17.00 använder den bortre ingången, märkt "Expedition" och föräldrar kan vänta en trappa ner om de vill. Gruppen som startar 18.00 använder den främre ingången, märkt "Ansgarsgården" och föräldrar kan vänta utanför körlokalen om de vill.

Terminsavgiften på 690 kronor täcker omkostnader för körledare med mera och betalas till studieförbundet Bilda. Du får en faktura via e-post. Om du vill ha en pappersfaktura i brevlådan hör du av dig till Bilda: administratören

Anso Berg
Administratör