Du är här:Start > Om oss > Lediga tjänster

Vill du jobba på café i Västerås?

Mitt i Västerås city öppnar vi ett helt nybyggt café i början av 2019. Där vill vi erbjuda kvalitetsprodukter i en trevlig miljö som inbjuder till att sitta lite längre. Förutom ett gott hantverk och bra fika vill vi nämligen även erbjuda goda möten mellan människor. Vi vill att varje gäst ska bli sedd och bekräftad av vår personal, att människor ska trivas och komma tillbaka. På caféet ska det även arrangeras konserter, kurser, seminarier, samtalsgrupper och mycket annat. Vi vill bygga en levande och varm mötesplats mitt i Västerås centrum.

Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete i café:

• servering
    • kassa
    • bagare
    • konditor
    • barista
    • kock
    • kallskänka
    • diskare
    • administratör
    • personalansvarig

Arbetsuppgifter & erfarenhet

Vi söker i första hand dig som är utbildad inom café/restaurang eller har erfarenhet av arbete inom branschen, men är också öppna för dig som har ett brinnande intresse för att möta människor i ett serviceyrke. Vi förväntar oss att du kan bidra med och dela med dig av din erfarenhet inom något av ovanstående områden, men också att du är beredd att hugga i där det behövs.

Personliga egenskaper

Tillsammans som team skapar vår personal den bästa caféupplevelsen för våra gäster. Det gäller såväl menyn och miljön som bemötandet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och fungera hos oss behöver du vara service-minded, flexibel och tycka om kontakter med nya människor. Du är genuint intresserad av människor i alla åldrar och livssituationer och du brinner självklart för gott fika!

Västerås

Västerås är Sveriges sjunde största stad, i samma storleksordning som Linköping och Örebro. Många som bara har åkt igenom stan på E18 har missat det fantastiska läget vid Mälaren. Det byggs många lägenheter med sjöutsikt just nu. I Västerås finns alltså både vacker natur och allt en modern stad har att erbjuda. Här finns Mälardalens högskola och en stor arbetsmarknad, dessutom tar det bara 59 minuter med tåget till Stockholms central.

Västerås centrum är levande, med ett brett utbud av både butiker och restauranger. Här rör det sig många människor varje vecka och det är här vi snart öppnar vårt café. Inredningsarkitekterna jobbar för högtryck och snart tar hantverkarna vid.

Villkor

Din anställning kommer att följa kollektivavtal. Caféet kommer att ha öppet även på kvällar och helger, så oregelbundna arbetstider kommer att vara en del av din vardag. Du kan arbeta heltid eller deltid utifrån gemensam överenskommelse. Din arbetsgivare kommer att vara Café Centrumkyrkan AB som är ett aktiebolag helägt av Ansgarsförsamlingen i Västerås.

Ansökan

Om du har frågor kan du ta kontakt med Emelie Gunnarsson, 021-14 07 11 eller emelie.gunnarsson@ansgarsforsamlingen.se. Det är även till henne du skickar din ansökan med CV och personligt brev. Vi vill förstås veta vilken eller vilka av alla arbetsuppgifter som du är intresserad av. Vi vill också veta hur du tror att du kan bidra till vår vision – skriv något om det i brevet. Om du har erfarenhet av avlönat eller ideellt arbete i en kyrka får du gärna berätta om det också.